Széles Lajos

Kereskedelmi képviselő

Kállósemjén, Nyíregyháza (YAQ)

Apáti Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Csenger, Jánkmajtis

Poczkodi Róbert

Kereskedelmi képviselő

Beszterec, Demecser, Sátoraljaújhely

Széles Lajos

Kereskedelmi képviselő

Kállósemjén, Nyíregyháza (YAQ)

Apáti Zsolt

Kereskedelmi képviselő: Csenger, Jánkmajtis

Poczkodi Róbert

Kereskedelmi képviselő: Beszterec, Demecser, Sátoraljaújhely

gof-szechenyi4

GOF Hungary Kft

A kizárólagosan magyar tulajdonban lévő GOF Hungary Kft. 2004-ben mezőgazdasági termelői – értékesítő szervezetként jött létre. Elsődleges célja termelői köre inputanyag beszerzésének és termény értékesítésének biztonságossá tétele, hosszú távú elképzelése pedig az volt, hogy a közös fellépés eredményeként keletkező profitból olyan beruházásokat valósítson meg, melyek révén a termékek magasabb feldolgozottsági fokkal és hozzáadott értékkel jelennek meg a piacon. A Kft. tagjai mind termőfölddel rendelkező kistermelők vagy termőfölddel rendelkező tulajdonosok által alapított mezőgazdasági termelőtevékenységet végző gazdasági társaságok. A GOF Hungary Kft-nek szoros tulajdonosi kapcsolata áll fenn a nyíregyházi központú, 1996 óta működő Szuro-Trade Kft-vel.

A GOF Hungary Kft. üzletágai a termény-, inputanyag üzletág, búzaőrlés és gluténmentes zabmalom.

Partnereink

Partereink a mezőgazdasággal foglalkozó termelők, illetve búzamalmunk esetében sütőipari cégek, pékségek, tésztagyártók és cukrászatok számára kínálunk széles választékban alapanyagokat. A gluténmentes zabpehelygyártó üzemünk a közvetlen fogyasztók részére, illetve a B2B szektor felé is értékesít.

Fenntarthatóság

Vállalatunk elkötelezetten figyel a fenntarthatósági szempontokra is: a teljes termesztési-szállítási-feldolgozási folyamat során törekszik a karbonlábnyom minimalizálására.

Hőenergia

A terményszárításhoz szükséges hőenergiát például egy általunk szabadalmaztatott kazánrendszerrel, a képződő növényi hulladék elégetésével nyerjük.

Napelem

A napelem rendszerünk kiépítése is hozzájárul a fosszilis energia kiváltásához és az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.