Széles Lajos

Kereskedelmi képviselő

Kállósemjén, Nyíregyháza (YAQ)

Apáti Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Csenger, Jánkmajtis

Poczkodi Róbert

Kereskedelmi képviselő

Beszterec, Demecser, Sátoraljaújhely

Széles Lajos

Kereskedelmi képviselő

Kállósemjén, Nyíregyháza (YAQ)

Apáti Zsolt

Kereskedelmi képviselő: Csenger, Jánkmajtis

Poczkodi Róbert

Kereskedelmi képviselő: Beszterec, Demecser, Sátoraljaújhely

gof-szechenyi4

GOF Hungary Kft. képzési pályázata

Kedvezményezett neve, címe:

„GOF HUNGARY” Gabona-, Olajos és Fehérje-növények Termelését Koordináló Korlátolt Felelősségű Társaság
4400 Nyíregyháza, Debreceni út 293.

Projekt címe:

GOF Hungary Kft. képzési pályázata

Szerződött támogatás összege:

13 543 478 Ft

A támogatás mértéke:

63,731702%

A projekt tartalma

Projektünk fejlesztendő tevékenysége a 1061’08 Malomipari termék gyártása, amely az Irinyi terv kiemelt ágazati közé tartozik.
Cégünk versenyképességének alapvető feltétele, hogy naprakész tudással bíró munkaerő álljon rendelkezésünkre ez által a munkavégzés hatékony legyen.
Munkavállalóinkat képzését a projektfejlesztés által is biztosítottuk mely munkavállalóink és a saját érdekeinket is szolgálta. Az innovatív termék- és technológiai fejlesztések, a termékbiztonsági és minőségi követelmények egyre modernebb tudást feltételeztek munkavállalóik részéről.
Dolgozóink digitális tudásszintje változó, alap és felhasználói szintű mely fejlesztést igényelt. Munkavállalóink tudásának bővítése mentén 12 fő IKT tárgyú képzésen vett részt. A vállalati képzési igényeket a projektben teljesen lefedtük, képzési tervünk a munkavállalói igények figyelembe vételével történt. A képzési folyamatban szerepet kapott az Ipar 4.0 felkészítő tréning is. Fontos volt számunkra a jelen kornak való megfelelés ezért haladunk a digitalizálás felé mind a gyártó eszközök használatával, mind pedig a vállalatirányítási rendszerünk használatával hatékonyabbá vált működésünk.
A projekt megvalósítás által az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedett vállalkozásunk versenyképessége, a dolgozók rugalmassága és a képzés elérési aránya is javult, munkavállalók tudása bővült. A saját forrásainkat is felhasználva munkavállalóink meghatározó részének képzésbe történő bekapcsolódását biztosítottuk. A megvalósult projektet vállalkozásunkba történő befektetésnek tekintjük. A munkavállalókat ösztönöztük a tudásuk folyamatos fejlesztésére.
A projekt keretében összesen 9 db képzés valósul meg. A képzések az Fktv. szerinti D típusú és OKJ-s képzésnek minősültek.
Projektünk megvalósításával teljesült kitűzött célunk, így alkalmazottaink foglalkoztathatóságának és munkahelyi készségeinek javítása révén növekedett cégünk versenyképessége.

A projekt befejezési dátuma: 2020.07.14.
A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00662