Céginformáció
Tevékenységek
Kapcsolat
Tanúsítványok
Galéria
           
Veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadói információ
Gluténmentes Zabfeldolgozó Üzem
GOF Hungary Kft.
Székhely: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 293.
Központi iroda/Levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 293.
Adószám: 13250009-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-069129

A GOF HUNGARY Kft. 2004. május 27-én alakult 44 taggal. Az alapelképzelés abból a gondolatból fakadt, hogy a jelen ingatag mezőgazdasági helyzetben segítse a termelőket mennél élet- és piacképessé tenni. A Kft. tagjai mind termőfölddel rendelkező termelők vagy gazdasági társaságok. Tulajdonrészt a tagok a földterület nagysága alapján kapnak. A Kft. alapelképzeléséhez a jövőben is ragaszkodik, vagyis tulajdonrészt csak termőfölddel rendelkező magánszemélyek és gazdasági társaságok kaphatnak.

A jelenlegi gazdasági helyzetben a termelők önmagukban könnyű prédáivá válhatnának az óriási mértékben ingadozó felvásárlási áraknak, az évről évre nagy mértékben növekedő input anyagáraknak illetve az integrátor cégek kizsák-mányolásának, ami ellen védelmet az összefogás és egymáson való segít-ségnyújtás adhat. A GOF Hungary Kft. létrejöttének célja, hogy tagjai egymással karöltve, nagyobb biztonságban és gazdaságosabban tudjanak termelni, és ezáltal a piacon életben maradni.

A GOF HUNGARY Kft. fő tevékenysége egyrészről az inputanyagok (vetőmagok, műtrágyák, stb.) beszerzése, másrészről a megtermelt termények értékesítése. A búza felvásárlási és értékesítési volumen is évről évre nő mind a belföldi, mind a külföldi (főleg szlovák és román) piacon.

A cég dinamikus fejlődésére az input anyagok beszállítói is figyelmesek lettek, így beszerzési oldalon a tagok illetve a hozzájuk kapcsolódó termelők egyre jobb árakat értek el.
GOF HUNGARY KFT. Nyíregyháza Alsóbaduri u. 77 // Tel.: +36-42-500-079 // Fax: +36-42-400-322
Frissítve: 2022.10.21.